Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak Ortaokulu

Telefon : 0 236 897 80 68 0 533 957 90 13 (Müdür)
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kizilcukursasortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Kızılçukur Mahallesi, Beyler Sokak, No 19/1 Sarıgöl / MANİSA
VİZYON : KENDİNİ SÜREKLİ YENİLEYEN, OKUYAN, İNCELEYEN, ARAŞTIRAN, ANALIZ VE SENTEZ YAPABİLEN, NESİLLERİN YETİŞTİĞİ; BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN AKLA VE BİLİME DAYALI EĞİTİM ORTAMINDA HAYATA VE BİR ÜST ÖĞRENİME HAZIRLANDIĞI; DÜNÜ, BUGÜNE; BUGÜNÜ YARINA BAĞLAYAN KÖPRÜLERİN KURULDUĞU; YÖNETİCİ, ÖĞRETMEN, PERSONEL, ÖĞRENCİ VE VELİLERİN ELBİRLİĞİ İLE ÇEVREDE MODEL OKUL OLMAKTIR. KIZILÇUKUR ŞEHİT AHMET ŞILAK ORTAOKULU
MİSYON : BİZ KIZILÇUKUR ŞEHİT AHMET ŞILAK ORTAOKULU PERSONELİ; BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK VE ONLARI 21.YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VERİLEBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMANIN YANINDA, DEVLETE VE MİLLETE KARŞI GÖREV VE SORUMLULUKLARINI BİLEN YURTTAŞLAR OLARAK YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ.
BAŞARILAR : Yıldız kız voleybol takımı olarak son dört sezonda üç ikincilik bir birincilik elde edilmiştir. Her yıl ilçe genelinde yapılan şiir yarışmalarında dereceler elde edilmektedir.

Öğretmen :8
Öğrenci :65
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :485
Öğretim Şekli :İkili (Sabahçı)
Saatler : Ders Başlama Saati: 07.35, Ders Bitiş Saati: 13.20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Servis yok.
Ulaşım : Eskiden köy olan mahalleden ilçe merkezine birlik arabalarıyla ulaşım yapılmaktadır. Bunun yanında büyük şehir belediyesi otobüsleri sabah-öğleden sonra tek sefer düzenlemektedir. İkili öğretim nedeniyle öğretmenler kendi araçlarıyla okula gelmektedirler.
Yerleşim Yeri : Kızılçukur Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Manisa ili Sarıgöl ilçesinde ve merkeze uzaklığı 17 km´dir. Denizli iline ise 75 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okul yıldız kız voleybol takımı Sarıgöl ilçe turnuvalarında iki yıl ikincilik, 2019-2020 eğitim öğretim yılında birincilik kazanmıştır. 2021-2022 eğitim öğretim yılında ikincilik elde etmiştir.
Bilimsel Etkinlikler : 2019 TÜBİTAK Bilim fuarı düzenlenmiştir.
Proje Çalışmaları : Okulumuz yerel projelere katılım sağlamaktadır. MANEP 2023 projeleri uygulanmaktadır.
Yazdır :